ГАЈИН: НАШИ РАДНИЦИ УСПЕШНО САНИРАЛИ КВАР ИСПОД МУЖЉАНСКОГ МОСТА (ПРИЛОГ РТВ „САНТОС“)

За време екстремно ниских температура дошло је до оштећења, односно пуцања, дела водоводне цеви која пролази испод Мужљанског моста. Због специфичности отклањања квара и поменутих ниских температура, није било могуће одмах извршити његову санацију, већ се вршила стална контрола места квара од стране техничке службе нашег предузећа и предузимали неопходни кораци да водоснабдевање у Мужљи ни једног тренутка не буде угрожено, у чему се и успело.

Прво су у уторак 14.02. радници ЈКП „Водовод и канализација“, уз помоћ механизације, извршили санацију квара на цеви, а потом је у понедељак 20.02. цев додатно ојачана да се слични кварови не би понављали.

muzlja2

Синиша Гајин, руководилац Службе информисања и пословних комуникација ЈКП „Водовод и канализација“ Зрењанин, са екипом РТВ „САНТОС“ обишао је радове на ојачавању цеви и том приликом је сачињен прилог о комплетним радовима који се налази испод текста.

ПРИЛОГ РТВ „САНТОС“ О РАДОВИМА НА МУЖЉАНСКОМ МОСТУ ОБЈАВЉЕН У ЊИХОВОЈ ЦЕНТРАЛНОЈ ИНФОРМАТИВНОЈ ЕМИСИЈИ „ДАН“ (20.02.2017. године) 

 

Служба информисања и пословних комуникација
ЈКП „Водовод и канализација“ Зрењанин