НАЈАВЉЕНИ РАДОВИ СЕ ОДЛАЖУ ЗА СУТРА

За данас планирани наставак радова на санацији квара на водоводној мрежи на изворишту, одакле се град снабдева водом, се из техничких разлога одлаже за сутра у исто време.

 

 

Дежурне екипе нашег предузећа контролишу ситуацију на терену па одлагање завршетка радова неће довести до било каквих проблема у водоснабдевању и оно ће бити уредно и стабилно.

Подсећамо да су јуче у току пре поднева наши радници уз помоћ механизације извршили хитну санацију дела водоводне мреже на изворишту одакле се град снабдева водом и да су на тај начин створени услови за стабилно снабдевање града водом, што је и био примарни циљ. Наставак санације квара је био планиран за данас од осам часова.

За време јучерашњих радова дошло је до најављених проблема у водоснабдевању, а слични проблеми се очекује и сутра од момента започињања радова. Сигурно је да ће доћи до значајнијег пада притиска у мрежи, у вишеспратницама и у ободним деловима града може доћи и до прекида водоснабдевања, а краћи прекиди водоснабдевања могући су током извођења радова и на територији целог града.

Планирано је да сутрашњи радови почну у 8 часова, а због озбиљности квара и обимности посла незахвално је давати прецизне рокове о трајању радова, а процене су да би они могли бити завршени око 13 часова.

Уколико дође до непредвиђених дешавања која ће довести до померања времена завршетка радова о томе ћемо благовремено обавестити јавност путем нашег сајта, фејсбук странице и средстава јавног информисања.

Позивамо суграђане да превентивно за сутра обезбеде довољне количине воде за поменути период трајања радова и захваљујемо им се на стрпљењу и разумевању.

Служба информисања и пословних комуникација
ЈКП „Водовод и канализација“ Зрењанин